Американският президент Доналд Тръмп направи култово изказване след историческата си

...
Американският президент Доналд Тръмп направи култово изказване след историческата си
Коментари Харесай

Тръмп: Северна Корея има страхотни плажове, личи си от ракетните опити

Американският президент Доналд Тръмп направи паметно изявление след историческата си среща с водача на Северна Корея Ким Чен Ун. В него той приказва не за друго, а за неразвития туристически капацитет на тоталитарната страна.

" Те имат страхотни плажове. Това може да се види, когато си изстрелват ракетите в океана ", съобщи Тръмп на конференция след срещата, съобщи Washington Examiner.

" Казах си: Човече, погледни тази панорама. Няма ли да е съвършено за хотелски комплекси? Вие можете да имате най-хубавите хотели в света. Мислете го от вероятност на недвижимото имущество ", добави президентът, който преди да влезе в Белия дом, бе предприемач с разностранни действия, в това число хотелска верига.

Дългоочакваната среща сред Тръмп и Ким Чен Ун приключи с сключване на декларация. Реално обаче и двамата не приказваха какво тъкмо има в този документ – информацията от Белия дом е, че с декларацията се слага основа на заричане, че Съединени американски щати и Северна Корея ще продължат диалозите.

Малко по-късно стана ясно, че КНДР ще работи за нуклеарно разоръжаване, само че не са сложени съответни периоди и в това отношение текстът доста наподобява на стихотворец през 90-те години на XX век ангажимент от Пхенян. Като първа точка от общо четири е вписано, че КНДР ще откри връзки със Съединени американски щати " в сходство с желанието на севернокорейския и американския народ за мир и непоклатимост ".

Повече за срещата сред Тръмп и Ким Чен Ун прочетете ТУК.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР