Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп оттегля САЩ от ядреното споразумение с Иран

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е споделил през днешния ден на френския държавен глава Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила, че Съединени американски щати ще се отдръпват от интернационалното нуклеарно съглашение с Иран, съобщи Ройтерс като се базира на в. "Ню Йорк таймс ".

Вестникът цитира източник, който е бил известен за диалога сред Тръмп и Макрон. Според същия източник Съединени американски щати се готвят да възстановят всички наказания, от които се бяха отказали по силата на договорката, и да наложат спомагателни стопански ограничавания, написа "Ню Йорк таймс ".

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не е дал никаква информация на френския си сътрудник за решението, което се готви да разгласи довечера за нуклеарната договорка с Иран, обявиха от кабинета на френския президент. На въпрос на Ройтерс кабинетът на Макрон опроверга обявата на в. "Ню Йорк таймс ", съгласно който Тръмп споделил на френския президент в телефонния им диалог през днешния ден, че ще отдръпна Съединени американски щати от нуклеарното съглашение с Иран.

Доналд Тръмп разгласи, че отдръпва Съединени американски щати от нуклеарната договорка с Иран, съобщи Агенция Франс Прес. Той назова съглашението "катастрофално " и добави, че че Съединени американски щати ще възобновят глобите против Иран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР