Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп разсекрети секретен документ, касаещ ФБР

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила разгласи през днешния ден, че е разсекретил конфиденциален документ, направен от републикански конгресмен, в който се подлага на критика държанието на ФБР, предадоха международните организации.
"Документът бе разкрит и ще забележим какво ще се случи ", сподели Тръмп, пренебрегвайки предизвестията на шефа на ФБР Кристофър Рей против сходна самодейност.
"Това, което се случва в нашата страна е позор. Много хора би трябвало да се срамят ", добави Тръмп, без да показва имена.

Рей, който бе назначен за шеф на ФБР от самия Тръмп, даде ясни индикации, че е срещу публикуването на секретния документ. Министерството на правораздаването също сподели, че има запаси към разсекретяването поради съображения за сигурност и поради риск от откриване на способи на разузнаването за събиране на данни.

Документът е направен от породилия дискусия ръководител на комисията по разузнаване в Камарата на представителите на американския Конгрес Девин Нунес, който е републиканец. Документът е бил направен въз основата на поверителни информации и без утвърждението на членове на комисията от Демократическата партия.

Въпросът, който се преглежда в него, са подслушванията на ФБР против член от предизборния екип на Тръмп през 2016 година в границите на следствието на съветски дейности в американската предизборна акция. Твърди се, че документът ще покаже, че ФБР е злоупотребило с пълномощията си при шпионирането на сътрудника на предизборния екип на Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР