Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп се закани да покаже безпрецедентните измами на изборите

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, откакто беседва с конгресмените от щата Мичиган, даде обещание да покаже „ невиждана машинация “ на изборите в този щат.

"Това е правилно, само че доста друго от това, което медиите оповестяват. Ще покажем масирани и невиждани измами ", написа той в „ Туитър “ в събота. Така той разяснява взаимното изказване на ръководителя на Сената на Мичиган Майк Ширки и ръководителя на щатската Камара на представителите Лий Чатфийлд.

Преди това те бяха поканени в Белия дом, където съгласно известията в медиите те биха могли да бъдат уверени да назначат други електори, които са по-приятелски настроени към президента. Ширки и Чатфийлд обаче не дадоха обещание поддръжка за Тръмп.

След среща с него, те обявиха, че ще следват закона и естествения развой, отбелязвайки, че утвърждението на резултатите от изборите би трябвало да стане без закани извън. В същото време законодателите увериха, че фалшификациите ще бъдат разследвани, в случай че бъдат потвърдени.

По предварителни данни републиканецът Тръмп загуби изборите в Мичиган от претендента на демократите Джо Байдън с разлика от към 155 хиляди гласа.

Тръмп също по този начин приказва и за машинация в Джорджия, където резултатите от изборите към този момент бяха утвърдени.

"Има информация за огромна имитация на гласове в Джорджия. Очаквайте! " - написа той в събота в своя „ Туитър “.

По-рано губернаторът на щата Брайън Кемп сертифицира резултатите от изборите, макар че призна за "значителни неточности ", позволени по време на гласуването. Той означи, че би трябвало да сертифицира резултатите в сходство със закона.

Също по този начин щатският секретар Брад Рафенспергер съобщи, че ръчното броене удостоверява успеха в щата на Джо Байдън, който задминава настоящия президент от Републиканската партия Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския единствено с 13 000 гласа. По този метод Байдън получава всички 16 електори от Джорджия.

Тръмп не признава проваляне на изборите и оспорва предварителните резултати от изборите в съдилищата на няколко щата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР