Американският президент Джо Байдън даде интервю за телевизия ЕйБиСи, в

...
Американският президент Джо Байдън даде интервю за телевизия ЕйБиСи, в
Коментари Харесай

Байдън сипе закани към Путин


Американският президент Джо Байдън даде изявление за телевизия ЕйБиСи, в което изписа куп закани към рукия държавен глава Владимир Путин. Включително и твъдението, че е съветският водач е „ палач “.

Байдън сподели също, че Путин „ ще понесе последствията за това, че е началник старания за повлияване върху президентските избори в Съединени американски щати в интерес на Тръмп “. И това ще стане скоро, добави американският водач.

" Той ще заплати цена ", сподели Байдън. Попитан какви ще бъдат последствията, отговори: " Скоро ще видите ", оповестява Ройтерс.

Байдън направи изявлението, откакто отчет на американското разузнаване укрепи отдавнашните изказвания, че Путин стои зад изборна интервенция на Русия. Според Москва, обвиняванията са безпочвени.

Същевременно американският президент означи, че " има места, където е в наш съвместен интерес да работим дружно " - като подновяването на нуклеарното съглашение СТАРТ.

По думите му, двамата с Путин се познават. " Познавам го относително добре ", съобщи Байдън и добави, че личният му опит демонстрира, че " най-важното нещо в връзките с задгранични водачи е просто да познаваш другия ".

Той сподели, че съгласно него съветският водач няма душа. Попитан дали счита Путин за палач, Байдън отговори: " Да. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР