Американският порно актьор Рон Джеръми, който е обвинен в САЩ

...
Американският порно актьор Рон Джеръми, който е обвинен в САЩ
Коментари Харесай

Порно легендата Рон Джеръми е с тежка деменция

Американският порно артист Рон Джеръми, който е упрекнат в Съединени американски щати за изнасилвания и полови набези на 21 дами, някои от които са били малолетни при случаите, страда от тежка деменция и ще бъде разгласен за неподлежащ за правосъден развой, заяви Агенция Франс Прес, цитирна от Българска телеграфна агенция.

През март съдията по делото в Лос Анджелис подреди психиатрични проби, тъй като артистът не е разпознал един от юристите си, когато той го е посетил в ареста. Според в. " Лос Анджелис таймс ", лекарите са определили, че той е болен и преценката му е наранена съществено.

Рон Джеръми е на 68 години. Той е едно от най-големите имена в порноиндустрията - снимал се е допълнително от 1900 кино лентата от началото на 70-те години на предишния век.

Инцидентите съгласно жертвите са станали в нощни клубове и питейни заведения в Лос Анджелис, по време на фотоси и в дома на Джеръми, като са почнали през 1996 година Той е арестуван от юни 2020 година

Актьорът не се признава за отговорен. Макар и да се хвали, че е правил секс с повече от 4000 дами, той твърди, че " те са му се нахвърляли ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР