Американският ММА боец Майк Пери, бивша звезда на UFC, отправи

...
Американският ММА боец Майк Пери, бивша звезда на UFC, отправи
Коментари Харесай

Участник в Triad Combat ужаси: Тази нощ някой боец може да умре

Американският ММА войник Майк Пери, някогашна звезда на UFC, насочи страховито предизвестие преди събитието Triad Combat, което ще се състои в Съединени американски щати тази нощ. В него ще взе участие и българската звезда в бокса , който ще се бие в напълно нова дисциплинираност против ММА боеца Франк Мир. Пери пък ще се изправи против сънародника си Майкъл Сийлс.
Пери съобщи, че се опасява да не би войник да почине по време на събитието, което смесва разпоредбите за бокс и ММА, написа " The Mirror ". Не стана напълно ясно на какво почиват опасенията на 30-годишния състезател, само че най-вероятно на новите правила, които занапред следва да осмислим.
По-късно Пери отбрани мненията си в Instagram, където написа: " Може да не желаете да говорите за гибелта, само че тя е част от живота. Идеята да можеш да избираш по какъв начин да рискуваш живота си прави живота толкоз трогателен. Някои хора са мъртви, преди да умрат. Винаги съм живял пълноценно. Колкото повече рискуваш, колкото повече залагаш, толкоз повече живееш ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР