Американският глобализъм директно предизвиква руската национална идентичност и култура, пише

...
Американският глобализъм директно предизвиква руската национална идентичност и култура, пише
Коментари Харесай

“Американски консерватор”: САЩ предизвикаха руската национална идентичност

Американският глобализъм непосредствено провокира съветската национална еднаквост и просвета, написа списание “Американски реакционер ”.

“Православната просвета, система от вярвания, залегнали в актуалната съветска държавна идеология, външната политика и политиката на сигурност, е под опасност “, се споделя в публикацията.

Авторът на публикацията означи още, че Вашингтон от дълго време подбужда Киев към война с Москва, а в този момент Съединени американски щати благодарение на оръжейни доставки съзнателно удължават тази рецесия, с цел да „ унищожат “ Украйна.

Освен това журналистът разкритикува провокативното заявление на ръководителя на Пентагона за желанието на Вашингтон да “отслаби” Русия.

„ Думите на Лойд Остин просто удостоверяват мнението на руснаците, че Съединени американски щати са станали съдружници на Украйна във войната за разширение на НАТО “, заключи той.

Миналата седмица, на конференция след резултатите от договарянията с украинските управляващи в Киев, ръководителят на Пентагона разгласи желанието на Съединени американски щати да отслабят Русия, с цел да „ не може да предприеме същите дейности като в Украйна “.

Думите му провокираха вълна от рецензии в Русия. Така секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев напомни, че Москва е заинтригувана от бързото довеждане докрай на специфичната военна интервенция, до момента в който западните страни се стремят „ да я отсрочат до последния украинец “. На собствен ред съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов означи, че американците се пробват да запазят огнище на неустойчивост в Европа и „ да сплотяват западни съдружници към себе си, с цел да запазят позицията на Съединени американски щати на международната сцена “.

На 24 февруари Русия стартира специфична военна интервенция за денацификация и демилитаризиране на Украйна. Владимир Путин назова задачата ѝ „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години “.

Според Министерството на защитата съветската войска нанася удари единствено по военната инфраструктура и украинските войски и към 25 март са изпълнили главните задания на първия стадий – доста са понижили бойния капацитет на Украйна. Като съществена цел в отдела се показва освобождението на Донбас.

Превод: В. Сергеев

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР