Американският департамент на министерство на финансите за контрол на чуждестранните

...
Американският департамент на министерство на финансите за контрол на чуждестранните
Коментари Харесай

САЩ със санкции за иранска авиация и корабоплаване заради контрабанда в Йемен

Американският департамент на министерство на финансите за надзор на задграничните активи (OFAC) дефинира иранска корабоплавателна мрежа , участваща в контрабанда на смъртоносна помощ от Иран до Йемен от името на Ислямската революционна гвардейска корпорация-Qods Force (IRGC-QF), оповестява министерството.

Допълват, че държавното управление на Съединени американски щати иззе контрабандни оръжия от дребна лодка, предопределени за Йемен . " Днешните дейности против тази смъртоносна мрежа за помощ са следващият п ример, по какъв начин държавното управление на Съединени американски щати прекъсва всички пътища за доставка на оръжие на бунтовниците Хути. "

OFAC също по този начин дефинира за наказания три компании, сътрудници за продажби на Mahan Air (GSA) със седалище в Обединените арабски емирства и Хонконг.

" Иранският режим употребява своята авиационна и корабоплавателна индустрия , с цел да доставя районните си терористични и военни групи с оръжие, като директно способства за опустошителните филантропични рецесии в Сирия и Йемен ", изяснява Стивън Мнучин.

" От години IRGC-QF употребява Абдолхосеин Хедри и компании, които са под негов надзор поддържат интервенции по контрабанда на оръжия по море. "
 Гутериш: Организация на обединените нации не може да удостовери присъединяване на Иран в офанзивата против Saudi Aramco
Гутериш: Организация на обединените нации не може да удостовери присъединяване на Иран в офанзивата против Saudi Aramco

Разследващите на Организация на обединените нации са получили достъп до отломките от оръжията

" Mahan Air транспортира оперативни лица, оръжие, съоръжение и средства за IRGC-QF в чужбина в поддръжка на районните интервенции на IRGC-QF, а също по този начин реалокира оръжия и личен състав за Хизбула. От началото на сирийската революция Mahan Air постоянно изпраща бойци и материали в Сирия , за да поддържа режима на Асад , което способства за всеобщи жестокости и разселване на цивилни ", добавя Съединени американски щати.

OFAC подхваща дейности против три компании на Mahan Air на пазари в Близкия Изток и Азия , които поддържат комерсиалните интервенции на Mahan Air.

Те са трети страни, които дават услуги на самолетна компания под марката на самолетната компания. Тези услуги варират от продажби, финансови, административни и маркетингови услуги до приемане и обработка на товари .

Това са Gatewick LLC, Jahan Destination Travel and Tourism LLC и Gomei Air Services Co.
 Русия, Иран и Турция отхвърлят опитите за сепаратистки проекти в Сирия
Русия, Иран и Турция отхвърлят опитите за сепаратистки проекти в Сирия

Осъждат израелските офанзиви и са срещу противозаконното изземване на сирийски нефт

Това " дава още едно предизвестие към интернационалната авиационна общественост за санкционния риск за физически лица и формирания , които решат да поддържат търговски връзки с Mahan Air и други избрани самолетни компании. "

" В допълнение към услугите като резервация на билети и транспорт на товари, браншът би трябвало да организира надлежна инспекция за други действия , които, когато се правят за или от името на несъмнено лице , които могат да бъдат евентуално глобени ", изяснява Съединени американски щати.

" Такива действия могат да включват услуги за резервация и издаване на билети, закупуване на части и съоръжение на въздухоплавателни средства , контракти за техническо обслужване, услуги на самолетните компании, кетъринг , съглашения за трансфер или шерване на кодове и контракти за зареждане с гориво . "
 Иран предизвести жителите си да не пътуват в Съединени американски щати
Иран предизвести жителите си да не пътуват в Съединени американски щати

Иран щял да преодолее глобите на Съединени американски щати или посредством заобикалянето им, или посредством договаряния

Съединени американски щати напомня, че през юли са издадени препоръки за информиране на промишлеността на гражданската авиация, " за евентуално излагане на стопански наказания от държавното управление на Съединени американски щати. "

Предупреждението е " за даване на неоторизирана поддръжка на избрани ирански самолетни компании , доста от които, в това число Mahan Air, вземат участие в улеснение на поддръжката на иранския режим за прокси милиции ".

" В резултат на днешните дейности, цялото имущество и ползи на благосъстоятелност на тези лица, които са в Съединените щати или притежавани или следени от американски лица, би трябвало да бъдат блокирани и докладвани на OFAC ".
 Пентагонът предизвестява, че Иран скрито построява ракетен боеприпас в Ирак
Пентагонът предизвестява, че Иран скрито построява ракетен боеприпас в Ирак

Имат индикации, че може да удари Израел, Саудитска Арабия и американските войски

Регламентите на OFAC не разрешават всевъзможни покупко-продажби на американски лица или в рамките (или транзит) на Съединени американски щати , които включват и благосъстоятелност или интерес към благосъстоятелност на блокирани лица.

" Освен това лицата, които правят избрани покупко-продажби с лицата, избрани през днешния ден , могат сами да бъдат изложени на наказания . "

" Освен това всяка задгранична финансова институция, която умишлено улеснява забележителна транзакция или дава обилни финансови услуги за физически лица и формирания, избрани по отношение на поддръжката на Иран за интернационалния тероризъм , или всяко иранско лице от листата на особено избрани жители и блокирани лица на OFAC, може да бъде предмет на американски наказания ", добавя финансовото министерство на Съединени американски щати.

 Дик Чейни: Американското отдръпване в Близкия изток е потребно единствено за Иран и Русия
Дик Чейни: Американското отдръпване в Близкия изток е потребно единствено за Иран и Русия

" Зли сили работят в необятния Близък Изток... НАТО е най-страхотният съюз в историята "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР