Американският бизнесмен Илон Мъск заяви, че може да поднови сделката

...
Американският бизнесмен Илон Мъск заяви, че може да поднови сделката
Коментари Харесай

Мъск обяви кога ще поднови сделката за Туитър

Американският предприемач Илон Мъск съобщи, че може да възобнови договорката за придобиване на Туитър , в случай че компанията показва по какъв начин се удостоверява достоверността на сметките в обществената мрежа, предадоха международните медии.

Ако Туитър просто приказва за метода си за взимане на проби от 100 акаунта и покаже по какъв начин са удостоверени, тогава договорката ще бъде подписана при първичните условия “, написа той в Туитър в събота. Преди това Мъск сподели, че ще ревизира достоверността на 100 случайно определени акаунта в обществените медии. През април ръководителите на Туитър оповестиха, че Мъск е предложил да придобие обществената мрежа за $44 милиарда. През май предприемачът съобщи, че се пробва да получи информация, която да удостовери, че подправените сметки и тези, употребявани за всеобщо изпращане на рекламни известия, съставляват по-малко от 5% от общия им брой в Туитър. 

В началото на юли юристите на Мъск уведомиха компанията, че предприемачът отхвърля да купи обществената мрежа , защото компанията не е изпълнила редица отговорности, които са планувани в съглашението, в това число не дава цялостна информация за каузи на подправените сметки и сметки, употребявани за всеобща поща. На 12 юли Twitter заведе дело, ответници по случая са предприемачът и неговата компания X Holdings. Съд в Делауеър насрочи чуване през октомври за отвод на бизнесмен да приключи договорка за закупуване на Twitter. На 29 юли Илон Мъск подаде срещуположен иск против компанията. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР