Американският актьор Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън са

...
Американският актьор Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън са
Коментари Харесай

Том Ханкс и съпругата му са се заразили с коронавирус

Американският артист Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън са се заразили с ковид и са изолирани в болница в австралийския град Голд Кост, където ги лекуват, заяви самият той в обществената мрежа Инстаграм.

" Чувствахме се отпаднали, като че ли имахме настинка или лека тресчица. За да постъпим вярно, както е належащо в днешния свят, се подложихме на проучване и резултатите бяха позитивни “, написа артистът в известието си.

Ханкс и брачната половинка му са в Австралия, с цел да снимат филм за Елвис Пресли. 63-годишният артист извършва ролята на Том Паркър, мениджъра на артиста. Не е ясно по какъв начин са се заразили. Били са в Сидни, а при започване на седмицата са отишли в Голд Кост.

В Австралия до момента са открити 128 случая на заразяване с новия ковид. Починали са трима, а 21 души са оздравели. Първият случай бе открит в Мелбърн на 25 януари.

Рожденото име на Рита Уилсън е Маргарита Ибрахимова, с което е записана при раждането си в Лос Анжелис, Съединени американски щати през 1956 година Справка в Уикипедия приказва за нея следното:  „ Нейният татко Хасан Халилов Ибрахимов (1920 – 2010) е българо-мохамеданин, роден в с. Брещене, Ксантийско в Гърция. Семейството на Хасан Ибрахимов се мести в Смолянско, България след 1927 година, където той израства. След Втората международна война Ибрахимов емигрира в Съединени американски щати, където се дами за гъркинята Дороти. Тя е родена в село Сотире, област Аргирокастро в Албания, откъдето фамилията ѝ емигрира в Гърция, а оттова в Съединени американски щати. Когато става американски жител през 1960 година, Ибрахимов, приел православието на сватбата си, сменя и името си на Алън Уилсън, приемайки за фамилия наименованието на улицата, на която живее фамилията му – „ Удроу Уилсън “. Дороти имат 3 деца. През 2011 година Рита посещава Северна Гърция и България, с цел да открие своите корени по бащина линия “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР