Американският актьор и носител на награда Оскар Куба Гудинг младши

...
Американският актьор и носител на награда Оскар Куба Гудинг младши
Коментари Харесай

Куба Гудинг призна за секс тормоз над три жени

Американският артист и притежател на премия " Оскар " Куба Гудинг младши се призна за отговорен по обвиняване в опипване на жена в нощен клуб в Ню Йорк през 2018 година, съобщи Ройтерс.

Това е част от съглашение, което той подписа с прокуратурата, с цел да избегне влизане в пандиза.

Куба Гудинг младши също по този начин призна виновност, че е осъществил " физически контакт без единодушие " и с други две дами през 2018 година и 2019 година Той направи това три години откакто беше задържан, се споделя в изказване на Окръжната прокуратура в Манхатън.

Според постигнатото съглашение, в случай че артистът (54 г.) продължи да посещава избраните от съда съвещания за период от шест месеца, може да отдръпна признанието си за по-тежко закононарушение и то да бъде сменено с по-леко престъпление. Ако обаче не извърши сделката, Гудинг младши е застрашен с една година отнемане от независимост.

Актьорът беше упрекнат от три дами в непозволени докосвания в разнообразни нощни заведения в Манхатън през 2018 и 2019 година

Той се призна за отговорен по най-тежкото обвиняване, включващо и насилствена целувка на жена през септември 2018 година, изясни представител на прокуратурата.

" Извинявам се за това, че съм предиздвикал някого да се усеща неуместно допрян ", сподели Гудинг младши в съда, представен от вестник " Ню Йорк таймс ".

Представител и юрист на артиста не бяха открити за коментар.

Куба Гудинг младши печели " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля през 1997 година за осъществяването си във кино лентата " Джери Магуайър ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР