Американският актьор Джони Деп ще се снима в шестия филм

...
Американският актьор Джони Деп ще се снима в шестия филм
Коментари Харесай

Джони Деп ще се снима в новия филм от поредицата “Карибски пирати“

Американският артист Джони Деп ще се снима в шестия филм от поредицата " Карибски пирати " - пет години след предходното премеждие на капитан Джак Спароу, написа в. " Сън ", представен от Българска телеграфна агенция.

Според обява в таблоида името на Деп попада в листата на актьорите и техническия личен състав, извикани за присъединяване в фотосите на кино лентата.

Таблоидът напомня, че бъдещето на Деп във франчайза беше сложено под въпрос, откакто някогашната брачна половинка на артиста Амбър Хърд го упрекна в домашно принуждение. През юни тази година съд във Вирджиния постанови, че изказванията на Хърд са клюка.

Почитателите на Джони Депще могат да го видятпрез юни 2023 година, когатосупергрупатаHollywood Vampiresще излезе за първи път пред българската аудитория с разтърсващо шоу. Двигателите на звездната групировка -Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith ще разлюлеят столичната “Арена София ” с едни от най-големите рок шлагери на всички времена, а към тях ще се причисли и китаристът наAlice Cooper Tommy Henriksen. Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с голямо предпочитание за същински рок след 3-годишна пауза.

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери основават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, умряли през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите шлагери на митове като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред почитателите си супергрупата ще извърши и личен репертоар от последния им студиен албум “Rise ” (2019), който включва синглите " Heroes ", " The Boogieman Surprise " и " Who’s Laughing Now ”.

Концертът на Hollywood Vampires ще се организира на 12 юни 2023 година в столичната зала „ Арена София “. Билетите влязоха в продажба на 4 ноември (петък). От 2 ноември в продажба влязохаи извънредни ВИП пакети за концерта.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР