Американският актьор Джейсън Момоа се извини за снимките, които си

...
Американският актьор Джейсън Момоа се извини за снимките, които си
Коментари Харесай

Джейсън Момоа направи дарение на Ватикана заради забранени снимки

Американският артист Джейсън Момоа се извини за фотосите, които си направи в Сикстинската шапка в Рим, оповестява Just Jared. Екшън звездата, нашумял с функциите на хал Дрого от сериала „ Игра на тронове “, Конан Варварина, Аквамен, а в последно време и като Дънкан Айдахо от новия „ Дюн “ на Дени Вилньов, разгласява в обществените мрежи фрагменти от самото сърце на Ватиканския музей, съпроводени с посланието „ Обичам те, Италия “. Доста от почитателите му в Интернет обаче подсетиха, че в Сикстинската шапка фотографирането е неразрешено и бяха възмутени, че на известните се позволява това, което е неразрешено на елементарните гости.

В отговор на укорите Момоа разгласява видео с извинения. „ Искам да кажа, че в случай че сте почувствали неуважително отношение към вашата просвета, задачата ми не е била такава. За пръв път пристигнах тук, с цел да видя Сикстинската шапка, когато бях на 19 или 20 години. Винаги съм желал и в този момент можах да доведа приятелите и екипа си. Имахме единствено два почивни дни, с цел да ги срещна с тези места “, споделя той.

Актьорът изяснява, че по време на визитата му във Ватикана хората поискали да се фотографират с него. Той се съгласил и получил позволение да направи няколко фотоси. Джейсън Момоа се извинява на тези, които са сметнали постъпката му за неуважителна, и отбелязва, че в подмяна на този персонален миг, който си е разрешил, е направил огромно подаяние на църквата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР