Американският актьор Джак Блек потвърди, че вирусната версия на Baby

...
Американският актьор Джак Блек потвърди, че вирусната версия на Baby
Коментари Харесай

Джак Блек казва, че вирусната корица на Бритни Спиърс се появява в Kung Fu Panda 4

Американският артист Джак Блек удостовери, че вирусната версия на Baby One More Time на Бритни Спиърс ще бъде пусната по време на финалните надписи на Kung Fu Panda 4.

54-годишният мъж се появи на международната премиера на екшън-комедийния франчайз в Лос Анджелис дружно със завърналите се звезди, носителят на Оскар Дъстин Хофман, екранният деец Джеймс Хонг и Брайън Кранстън от Breaking Bad, които участваха през последната 2016 година филм.

Във кино лентата взе участие Блек като основния воин на пандата По, който би трябвало да стане нравствен лидер на Долината на мира, само че се оказва, че се нуждае от правоприемник за ролята на Воина на дракона.

Появявайки се на килима, облечен в бяло-черен костюм в символ на панда, Блек извърши серия от кунг-фу придвижвания пред навалица фотографи и по-късно разказва кино лентата като „ най-забавния от четирите “ и „ цялостни с екшън “.

Идва дни откакто звездата, която образува половината от американското рок комедийно дуо Tenacious D с Кайл Гас, стана вирусна сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР