Американският актьор Бен Стилър описа сцените в разкъсаната от войната

...
Американският актьор Бен Стилър описа сцените в разкъсаната от войната
Коментари Харесай

Бен Стилър говори за шока от визитата си в Украйна

Американският артист Бен Стилър разказа сцените в раздраната от войната Украйна като " тревожни ", " шокиращи " и в по-голям мащаб от всеки филм. Стилър се срещна с президента Володимир Зеленски в украинската столица Киев, в ролята му на дипломат на благосклонност за Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците.

Холивудската звезда сподели на Зеленски, че той е неговият герой и направи комплимент за предходната му актьорска кариера.

" За първи път пристигам в регион, който е в спор ", сподели Стилър пред BBC. " Но това е в действителност необичайно, тъй като когато караш в страната, в западната част на страната, не усещаш спора, като се изключи полицейския час през нощта, когато става доста безшумно и малко злокобно. "

По думите му в Лвов хората наподобява се връщат към естествения живот, пробвайки се да създадат допустимо най-вече.

" И тогава, когато се приближавате все по-близо и по-близо до Киев, в източната част на страната, стартирате да виждате блокадите и да виждате разрушенията, което е в действителност шокиращо, когато не сте виждали нещо сходно от близко. "

В изявлението за BBC Breakfast Бен Стилър, който е прочут с най-много с присъединяване си в комедийни филми, добави, че като артист, когато е впечатлен от нещо, той отбелязва: " О, наподобява като филм ". Но мащабът на войната е още по-голям и е същински, " тъй че това е в действителност тревожно ", заключи той.

Тежките боеве не престават в Източна Украйна, като основни места са обект на интензивни бомбардировки от съветски сили. Генералният секретар на НАТО предизвести тази седмица, че Западът би трябвало да се приготви да продължи да поддържа Украйна във война, която може да продължи години.

Стилър е дипломат на Върховния комисар на Организация на обединените нации за бежанците от 2016 г. Той сподели, че хората в Киев се пробват да правят работата си допустимо най-нормално, като излизат на вечеря да вземем за пример. Но действителността, сподели той, е, че те са знаели, че войната може да ги върне от пътя.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Ben Stiller (@benstiller)

" Никой не желае да избяга от вкъщи си "

Стилър разказва украинците като " просто хора като теб и мен, които са били хванати при условия, изцяло отвън техния надзор " и е безапелационен, че никой не желае да избяга от вкъщи си. 

" Никой не желае да би трябвало да излезе в света и да стартира изначало или даже просто да се пробва да откри метод да оцелее. Тези хора просто живеят живота си: майки, татковци, фамилии, другари. "

Актьорът и режисьор каза, че е приказвал с майки, които, когато започнаха обстрелите и ракетните офанзиви при започване на войната, са били принудени да изоставен домовете си с дребните си деца.

" Имам поради такива истории, в които просто се опитваш да се поставиш в тяхната обстановка и си мислиш: " Какво би станало, в случай че ракета вие край жилището ми? "

Преди визитата си в Украйна Стилър Бен Стилър разгласява в формалния си профил в Instagram фотография, на която се вижда, че се намира в склад и беседва с две дами. Надписът гласи: " Току-що дойдох в Полша с Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците, с цел да се срещна със фамилии, чийто живот е бил раздран от войната и насилието в Украйна. Милиони хора са били принудени да изоставен домовете си, като над 90% от тях са дами и деца. Тук съм, с цел да науча, да споделя истории, които илюстрират човешкото влияние на войната, и да засиля апелите за взаимност. Надявам се, че ще ме последвате и ще споделите личните си послания в поддръжка на хората, които са напуснали домовете си в Украйна, и на хората, които са били принудени да бягат по целия свят.  Всеки има право да търси сигурност. Който и да е, където и да е, по всяко време. "
 

 
Шон Пен: Украйна ще завоюва войната, въпросът е на каква цена
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР