Американските консерватори почетоха Доналд Тръмп на ежегодно събиране във Флорида

...
Американските консерватори почетоха Доналд Тръмп на ежегодно събиране във Флорида
Коментари Харесай

Републиканци почетоха Тръмп с негова златна статуя

Американските консерватори уважиха Доналд Тръмп на годишно събиране във Флорида с излагане на златна скулптура на някогашния президент преди плануваната му поява в неделя. Това демонстрира, че Тръмп остава мощ в Републиканската партия, макар сцените на принуждение в Капитолия предишния месец, съгласно Ей Би Си, представена от БГнес.

Известни консерватори в Конгреса, сред които сенаторите Тед Круз, Том Котън и Джош Хоули, бяха измежду лоялните на Тръмп, изказващи се на Конференцията за консервативни политически дейности (CPAC) в Орландо. " Позволете ми да ви кажа нещо: Доналд Тръмп няма да върви на никое място ", сподели Круз.  Ако имаше някакво подозрение, че CPAC тази година е отдадена на Тръмп, то статуята в човешки растеж и несъразмерно огромна глава на някогашния президент в златно, облечен в яке, алена вратовръзка и боксьорски къси панталони на звезди и линии, изобразяващи американското знаме и изложена на мястото на конференцията, разсея всички подозрения за това. Освен всичко друго, някогашният президент е обут в... червени джапанки.

Си Ен Ен беседва със основателя на статуята, живеещият в Калифорния художник Томи Зеган, който я назова " безусловно скъпа ".  " Преди две години, когато видях всички тези скулптури на голия Тръмп и Тръмп в тоалетната, споделих: " Знаете ли какво? Мога да направя по-добра ", сподели Зеган. Той съобщи, че ще бъде " в възторг ", в случай че Тръмп реши да се кандидатира още веднъж за президент през 2024 година

На сцената представителят на Флорида Мат Гаец предвижда бъдеща роля на Тръмп, който обмисля поредна кандидатура за президент през 2024 година Най-големият му наследник, Доналд Тръмп-младши, беше също един от лекторите в петък. Според него Републиканската партия към момента принадлежи на татко му. Очаква се Тръмп да приказва за бъдещето на партията и да изложи политическите разлики в границите на групата, раздрана от несъгласия след безредния му четиригодишен мандат.

CPAC е събитие, проведено от Американския закостенял съюз, чийто ръководител Мат Шлап е непосредствен до Тръмп.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР