"Американските инвестиции са успешни в България, затова съм щастлив, че

...
"Американските инвестиции са успешни в България, затова съм щастлив, че
Коментари Харесай

Домусчиев: Американските инвестиции са дългосрочни и устойчиви за България

"Американските вложения са сполучливи в България, по тази причина съм благополучен, че връчвам този приз на "Кока-Кола ", съобщи ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има, който награди "Кока-Кола Хеленик ботълинг къмпани България " със специфичен приз на "Мистър и Мисис Икономика ". Наградата получи изпълнителният шеф на компанията Юрг Буркхалтер, предава NOVA.

Наградите са проведени от списание "Икономика " в партньорство с Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Тази година се навършват 30 години от първата премия "Мистър Икономика ". Затова и наградите са по-специални. Те са за хора, които имат принос в развиването на българската стопанска система през последните десетилетия.

Предприемачи и мениджъри, чиито път върви редом с този на измененията в страната и които стават синоним на актуалния български бизнес, минал сполучливо прехода към пазарна стопанска система, рационализация, цифровизация, а през днешния ден справяйки се отговорно и решително, и с една невиждана рецесия.

"За нас беше значимо да го организираме и да го създадем, тъй като индустриалците, хората в фирмите, мениджърите - това са тези, които също са на първа линия, с цел да запазят българската стопанска система ", съобщи Боян Томов, основен редактор на списание "Икономика”.

"30 години на този влиятелен конкурс не са по никакъв начин малко. И се веселя, че КРИБ и нашият директорски съвет, в последните шест години, взима интензивно присъединяване и поддържаме това влиятелно събитие”, съобщи Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има.

Наградата е изключително скъпа за "Кока-кола ", тъй като те са дълготраен член на най-голямата работодателска организация у нас - КРИБ.

Главния изпълнителен шеф на "Теленор България “ Джейсън Кинг също получи специфична премия, наградата му беше връчен от Мила Маречкова, шеф и шеф Маркетинг и Търговия в British American Tobacco.

Отличен беше и изпълнителния шеф на "Биовет “ АД - Ангел Желязков, както и изпълнителния шеф на Майкрософт България - Калин Димчев, наградата му връчи транспортният министър.

В категорията "Мистър Икономика " отличие получи проф. доктор Иван Тодоров от "Сиела Норма “ АД. Призът му беше връчен от вицепремиера и обществен министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е. В същата категория беше отличен и изпълнителният шеф на "Софарма “ Огнян Донев, премията му връчи икономическия министър Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин.

Николай Вълканов от "Минстрой Холдинг " АД също беше отличен в категорията "Мистър Икономика ", а премията връчи енергийният министър Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по. Основателят и шеф на "Геотехмин “ ООД - Цоло Вутов също беше отличен в категорията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР