Американските федерални власти призоваха хората, живеещи в районите по Източното

...
Американските федерални власти призоваха хората, живеещи в районите по Източното
Коментари Харесай

Властите в САЩ: Ураганът Флорънс ще е като удар на Майк Тайсън

Американските федерални управляващи приканиха хората, живеещи в регионите по Източното крайбрежие на Съединени американски щати, за които е издадена заповед за евакуация поради урагана Флорънс, да се подчинят на разпорежданията и да изоставен жилищата си, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Джеф Байърд, представител на Федералното ръководство на изключителните обстановки, акцентира, че ураганът " ще бъде като удар на Майк Тайсън по крайбрежието на двата щата Каролина ".

В двете Каролини - Северна и Южна, от през вчерашния ден стартира евакуация на крайбрежните региони. Ураганът Флорънс е от четвърта категория и се чака да връхлети сушата на следващия ден локално време и се чака стихията да донесе проливни дъждове и огромни талази.

Флорънс въпреки всичко леко отслабна, до момента в който се движи към крайбрежието на Южна и Северна Каролина, заяви през днешния ден Националният център за наблюдаване на ураганите, представен от Ройтерс.

Базираният в Маями център обаче предизвести, че към момента чакат рискови за живота стихии и проливни дъждове.

Флорънс, вихър от трета категория, е на към 595 км източно-югоизточно от курорта Мъртъл бийч в Южна Каролина. Той е с оптимални непрекъснати ветрове от 185 км/ч, които по-рано доближиха даже до 255 км/ч.

Окото на Флорънс ще премине над Атлантическия океан сред Бермудските острови и Бахамите тази нощ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР