Американски войници са били убити при ракетна атака срещу американска

...
Американски войници са били убити при ракетна атака срещу американска
Коментари Харесай

Американски войници са били убити при ракетна атака срещу база на САЩ в Източна Сирия

Американски бойци са били убити при ракетна офанзива против американска база в Източна Сирия, заяви ливанският ефирен канал Al Mayadeen, цитирайки собствен информиран източник, съобщи РИА Новости, представени от обстоятелства.бг.

По-рано телевизионният канал заяви, че базата в нефтеното находище Конико в провинция Дейр ез Зор в Източна Сирия е била подложена на ракетен обстрел, като по нея са били изстреляни 15 ракети.

„ Сред американските военни има починали вследствие на ракетна офанзива против базата Конико в Източна Сирия “, се споделя в изказване на телевизионния канал.

Броят на починалите бойци не се прецизира. Официално удостоверение на тази информация от Пентагона няма.

Освен това каналът твърди, че три дрона са атакували американската база Ал Шадади в Хасака в Североизточна Сирия.

По-рано шефът на Пентагона Лойд Остин сподели, че американските войски са атакували две уреди на Корпуса на гвардейците на иранската ислямска гражданска война и проирански групи в Източна Сирия в отговор на офанзиви на техните военни в Близкия изток.

Пентагонът има 24 военни бази и четири точки в Сирия. Те постоянно са атакувани от дронове и ракети. Атаките се приписват на групи, свързани с Иран, а усилването им - на спора в линията Газа. Техеран отхвърля тези обвинявания.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР