Американски учени съобщиха резултатите от проучване, което дава точни изводи

...
Американски учени съобщиха резултатите от проучване, което дава точни изводи
Коментари Харесай

Вече са ясни начините да се събудите в добро настроение

Американски учени оповестиха резултатите от изследване, което дава точни заключения и насоки по въпроса „ по какъв начин да се събудим  в положително въодушевление “. Резултатите са оповестени на уеб страницата OnePoll с Hatch.co.

Един от начините да заспим бързо е да не работим в леглото преди сън. Според учените сърфирането в социалните мрежи и четенето на имейли водят до липса на сън. „ Добрият сън е доста значим за поддържането на положително здраве. Въпреки това, доста фактори, вариращи от стрес до работа, могат да нарушат режима “, споделя Ан Крейди Уайс, съосновател и изпълнителен шеф на Hatch.co.

Според изследването четенето на книги или списания е най-приспиващо. Можете да се разсъните в добро въодушевление наспани и след гледане на прелестен филм и медитация.

Проучванията демонстрират, че 300 дни в годината американците се събуждат в неприятно въодушевление. Основната причина за това са проблеми със стайната температура. Други фактори, които пречат на здравословния сън, включват кошмари и звук.

72 % от интервюираните са споделили, че биха желали да спят по-дълго и по-добре. Трима от 10 респонденти споделят, че постоянно се събуждат посред нощ. За да заспят още веднъж, са им нужни до час и половина.

Неотдавна пък учени от Кембридж стигнаха до извода, че най-здравият и потребен сън е нощта на вторник против сряда, оповестява The Daily Mail. В проучването на английските учени се загатва, че дамите приблизително спят по-дълго от мъжете, чийто сън пък е по-здрав и бездънен. Жените спят с 11 минути на нощ по-дълго от мъжете.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР