Американската звезда на електронната и вокал хаус музика Кийт Томпсън

...
Американската звезда на електронната и вокал хаус музика Кийт Томпсън
Коментари Харесай

Звездата Кийт Томпсън идва за концерта на Мария Илиева

Американската звезда на електронната и вокал хаус музика Кийт Томпсън долита от Ню Йорк, с цел да бъде част от концерта " Всичко - най-хубавото от Мария Илиева ". На събитието през днешния ден, 22 октомври, в зала 1 на НДК двамата реализатори ще зарадват публиката с емблематичния шлагер Truly, разгласен за " Дует на годината " на премиите на БГ Радио и за " Най-добра колаборация " в Югоизточна Европа на оценките SEEME през 2010-а.

Продуцентът, диджей и вокалист Кийт Томпсън е прочут на клубната сцена още от взаимното му парче с Давид Вендета Break 4 Love, което се подрежда в Топ 10 в класацията на Billboard за електронна музика. С Мария Илиева се срещат още през 2008 година, когато, впечатлен от гения и излъчването й, той предлага на певицата да запишат дует, който основава особено за нея. Така се ражда Truly - ария, отправяща обръщение за обич без предубеждения. Ремиксът на парчето, дело на британците BassMonkeys, покорява родните ранглисти и получава ротации по електронни радиа в Аржентина, Англия, Съединени американски щати, Канада, а в Австралия заема първо място в седмичната ранглиста на ZFM - най-слушаното денс радио в Сидни.

Други специфични посетители на концерта " Всичко - най-хубавото от Мария Илиева " са Графа и Любо, с които ще изпее емблематични дуети, а маестро Живко Петров ще й приглася на осъществяването на " Сама " - ария, която гениалният композитор и пианист основава особено за певицата.

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР