Американската тунинг компания Hennessey Performance (HPE) разпространи информация за най-новия си проект,

...
Американската тунинг компания Hennessey
Performance (HPE) разпространи информация за
най-новия си проект,
Коментари Харесай

Екзорсистът на Hennessey

Американската тунинг компания Hennessey Performance (HPE) популяризира информация за най-новия си план, който са нерекли красноречиво THE EXORCIST.

Автомобилът на фотосите и видеото е разработен въз основата на версията 2017-та година на Chevrolet Camaro ZL1, само че от компанията са нанесли извънредно съществени промени по задвижващия елемент на автомобила. Крайният резултат е мотор с максимална мощ от 1000 конски сили и максимален въртящ миг от към 1300 Нм. За искащите да закупят суперспортната кола, от Hennessey Performance я оферират във вариант с шестстепенна ръчна и 10-степенна автоматизирана предавателна кутия.

Според замерванията на HPE, THE EXORCIST е в състояние да се форсира от 0 до 96 км/ч за по-малко от 3 секунди и да измине ченвърт миля за под 10 секунди.

Екзорсистът на Hennessey Performance се предлага както като подготвен артикул от тунинг-компанията, по този начин и като подобен, наличен за към този момент закупени представители на ZL1 Camaro. Пакетът за доработка THE EXORCIST е оценен от американската компания на 55 000 щатски $ и идва с двугодишна гаранция.

THE EXORCIST дебютира пред необятна аудитория по време на Houston Auto Show през вчерашния ден, а производството му ще бъде лимитирано на 100 екземпляра.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР