Американската попзвезда Тейлър Суифт, която разтърси музикалната индустрия с феноменално

...
Американската попзвезда Тейлър Суифт, която разтърси музикалната индустрия с феноменално
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е Личност на годината на сп. Тайм

Американската попзвезда Тейлър Суифт, която раздруса музикалната промишленост с феноменално сполучливо турне, е персона на годината за 2023 година на списание " Тайм ".

Taylor Swift () is TIME's 2023 Person of the Year
— TIME (@TIME)
" Голяма част от това, което Тейлър Суифт е постигнала през 2023 година, е извънредно (...) Тя се ангажира да придаде стойност на фантазиите, възприятията и прекарванията на хората, изключително на дамите, които се усещаха подценени и рутинно подценявани " , съобщи основният редактор на списанието Сам Джейкъбс.

Постиженията на Суифт като актьор - в културно, критическо и комерсиално отношение - са толкоз многочислени, че изброяването им наподобява съвсем излишно, написа " Тайм ".

„ Като поп звезда тя е в рядка компания, паралелно с Елвис Пресли, Майкъл Джексън и Мадона; като създател на песни е сравнявана с Боб Дилън, Пол Маккартни и Джони Мичъл. Като бизнес дама е построила империя, чиято стойност съгласно някои оценки надвишава 1 милиард $. И като звезда - която заради обстоятелството, че е жена, е деликатно следена за всичко - от това с кого се среща до какво се облича - тя от дълго време се радва на непрекъснато внимание и знае по какъв начин да го употребява. “

Taylor Swift: “I know I’m going on that stage whether I’m sick, injured, heartbroken, uncomfortable, or stressed. That’s part of my identity as a human being now. If someone buys a ticket to my show, I’m going to play it unless we have some sort of force majeure ”…
— TIME (@TIME)
Суифт имаше дейна година с началото на турнето Eras, което докара нейното 3,5-часово шоу до 66 концерта в 23 града в Северна Америка, Аржентина и Бразилия. Когато стачката в Холивуд спря промотирането на хитови филми, тя подписа договорка със синдиката и по-късно заобиколи продуцентските студия, с цел да пусне кино лентата си с дистрибутора AMC. Нейният филм Eras Tour направи повече от 200 милиона $ в международен мащаб.

Тейлър Суифт съумя да победи осем други финалисти, които бяха оповестени по-рано тази седмица, в това число крал Чарлз III и Барби.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР