Американската поп звезда Лейди Гага официално потвърди слуховете за предстоящата

...
Американската поп звезда Лейди Гага официално потвърди слуховете за предстоящата
Коментари Харесай

Лейди Гага показа на всички своя годеник

Американската поп звезда Лейди Гага публично удостовери слуховете за идната женитба в шоу-бизнес средите на Съединени американски щати и назова името на младоженеца. 32-годишната певица се появи на церемонията " Жени в Холивуд " ( " Women in Hollywood " ) за първи път обществено със своя управител и любим Кристиан Карино.

На уточняващ въпрос от списание People, Гага потвърди, че скоро ще стане съпруга на 49-годишния медиен експерт.

Двойката е в интимни отношения повече от година. Медиите съобщаваха по-рано, че Карино официално е направил предложение на любимата си и е поднесъл пръстен. Таблоидите твърдят, че младоженецът дори е поискал разрешение за сватбата от бащата на булката Джоузеф Джерманът, макар че бащата на талантливата певица отначало бил обезпокоен от 17-годишната разлика във възрастта.



По-рано Гага вече се опита да се ожени за холивудския актьор Тейлър Кини (който играе във филмите " Дневниците на вампирите " и " Другата жена " ), но опитът приключи с раздяла през юли 2016 г.



Съобщава се, че Карино е много грижовен към певицата и е готов да я подкрепи в нелеката борба с трудно заболяване - фибромиалгия: болестта се проявява с болка по цялото тяло, слабост, безсъние и депресивно състояние на психиката.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР