Американската компания Apple Inc. отвори магазин за търговия на дребно

...
Американската компания Apple Inc. отвори магазин за търговия на дребно
Коментари Харесай

Apple отвори в Шанхай вторият си най-голям магазин в света с продавачи полиглоти

Американската компания Apple Inc. отвори магазин за търговия на дребно в Шанхай, който стана най-големият в континентален Китай и вторият по величина в света, оповестява агеция Синхуа. На церемонията по откриването участва основният изпълнителен шеф на компанията Тим Кук. Този магазин стана осмият в Шанхай и се намира в централния бизнес регион на мегаполиса. Както оповестява Apple, водещият магазин има повече от 150 чиновници, които могат да поддържат връзка с клиентите на британски, японски, корейски, немски, испански и малайски, както и на 25 разнообразни диалекта на китайски.

„ Няма по-важна верига за доставки в международен мащаб от Китай “, сподели Тим Кук. Той означи, че Apple има намерение да ускори дълготрайното съдействие с китайски сътрудници, в това число в региона на екологичното и интелектуалното произвеждане за реализиране на взаимноизгодни резултати.

На 20 март Apple организира взаимна презентация с китайските снабдители BYD, Lens Technology и Shenzhen Everwin Precision Technology, която показва най-новите достижения в области като интелектуалното и зелено произвеждане, както и образованието на работната мощ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР