Американската компания AddArmor, основана от бивши служители на сътрудниците на

...
Американската компания AddArmor, основана от бивши служители на сътрудниците на
Коментари Харесай

Cadillac Escalade предложи защита и лукс от най-висок клас

Американската компания AddArmor, учредена от някогашни чиновници на сътрудниците на специфичните служби, показа бронирана трансформация на всъдехода Cadillac Escalade. Автомобилът е получил освен спомагателна отбрана от офанзиви с друго оръжие, само че и със суперлуксозен салон.



В структурата на всъдехода са употребявани стъкла с дебелина 5 см, които могат да устоят на обстрел с висококалибрено автоматизирано оръжие и мощни револвери. Срещу в допълнение възнаграждение челното стъкло на автомобила може да бъде оборудвано със система против обледеняване, както и с вградени GPS-антени и спомагателни слънчеви акумулатори.
За отбрана на каросерията от AddArmor залага на специфични карбонови елементи, които са 10 пъти по-устойчиви и по-твърди от общоприетата балистична стомана, само че в това време са с 60% по-леки. Заради смяната в светодиодното осветяване на салона се е наложило покривът на колата да бъде издигнат с 11 см.


Към всичко това може да се прибавят специфична сигнализационна система с лампи и сирена, система за кръгово видеонаблюдение и нощно виждане, интензивно окачване, всъдеходни гуми run-flat и усилени спирачни механизми.
В салона на всъдехода е употребена алкантара, подложен е 32-инчов тв приемник с TV, абонамент за канала HBO, точка за достъп Wi-Fi и акустична система Sony. Цената на автомобила е 350 000 щатски $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР