Американската колекционерка и икона на стила Айрис Апфел, която е

...
Американската колекционерка и икона на стила Айрис Апфел, която е
Коментари Харесай

Американка на 97 години стана модел

Американската колекционерка и икона на стила Айрис Апфел, която е на 97 години, подписа контракт с една от водещите организации за модели - "Ай Ем Джи модълс ", заяви в. "Индипендънт ".

"Айрис е икона с голям гений. Тя излъчва креативност и ентусиазъм. Заедно ще търсим опция да покажем на света нейния естествен подарък. И на 97 години Айрис продължава да потвърждава, че възрастта е единствено цифра " - съобщи ръководителят на "Ай Ем Джи модълс " Айвън Барт.

Апфел сподели, че се надява триумфът й в стилната промишленост да въодушеви и други дами на години да изпълнят фантазиите си.

"Много съм въодушевена. Никога не съм имала същински сътрудник. Винаги всичко съм правила сама и не съм предполагала, че животът ми ще се промени толкоз. Всичко се случи толкоз ненадейно. Кой би могъл да допусна, че на 97 години ще стана момичето от корицата " - радва се Апфел.

Айрис Апфел е взела участие в рекламни акции на козметика и на Кейт Спейд. Снимала се е за италианското издание на сп. "Вог ", даже за корицата на списание "Дейзд енд кънфюзд ". Тя е и първият човек, разкрил лична галерия на тоалети и аксесоари в нюйорския музей "Метрополитън " през 2005 година, без да е фешън дизайнер. Има принос за интериора на Белия дом.

Making my annual donation to the costume collection I’m building at Peabody Essex Museum’s @peabodyessex #pemfashionandtextiles collection in Salem, MA. pic.twitter.com/V3tTXUL05k
— Iris Apfel (@IrisBApfel) December 29, 2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР