Американската автомобилна компания Форд (Ford) изтегля над 2,9 милиона превозни

...
Американската автомобилна компания Форд (Ford) изтегля над 2,9 милиона превозни
Коментари Харесай

Изтеглят над 2,9 милиона коли заради проблеми с трансмисията

Американската автомобилна компания " Форд " (Ford) изтегля над 2,9 милиона транспортни средства, с цел да в профил проблем с трансмисията им, който може да усили риска от произшествия.

Изтеглянето обгръща транспортни средства от моделите " Искейп " (Escape), създадени от 2013 година до 2019 година, " Си-Макс " (C-Max) от 2013 година до 2018 година, " Фюжън " (Fusion) от 2013 година до 2016 година, " Транзит Кънект " (Transit Connect) от 2013 година до 2021 година и " Едж " (Edge) от 2015 година до 2018 година

Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата (НАБДП) написа в документи, оповестени на уеб страницата й, че муфа, която прикрепя кабела на превключвателя към трансмисията, може да се повреди или да се откачи. Това би попречило на транспортните средства да преминат на плануванаъа от водача предавка. 

От " Форд " настояват в документи по тематиката, че са известни четири пострадвания на пасажери, свързани с посочения проблем, други шест души са понесли имуществени вреди, а 233 души са се оплакали от казуса.

Дилърите на марката ще сменят втулката и ще прибавят защитна капачка за по-голяма сигурност на транспортните средства, а от 27 юни " Форд " ще стартира да уведомява за това притежателите.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР