Американската авиокомпания Unated Airlines започна доставянето на ваксина срещу коронавируса,

...
Американската авиокомпания Unated Airlines започна доставянето на ваксина срещу коронавируса,
Коментари Харесай

Започна доставката на ваксината срещу коронавирус

Американската самолетна компания Unated Airlines стартира доставянето на ваксина против ковид, създадена от фармацевтичната компания Pfizer до хранилища в Съединени американски щати и в Европа, заяви в. " Уолстрийт джърнъл “. Авиокомпанията в съдействие с фармацевтичния колос е почнала доставките на имунизацията с товарни чартърни полети. В момента се зареждат хранилища в американския щат Мичиган и в Белгия. По-късно са планувани доставки в щата Уисконсин и в Германия.

За осъществяване на доставките самолетната компания е поискала от федералното авиационно ръководство (ФАУ) на Съединени американски щати позволение за превоз на 6.8 тона изсъхнал лед, което е 5 пъти повече от позволеното по закон. Ледът е нужен за поддържане на ниска температура на борда, с цел да може имунизацията да се съхранява безвредно.

Миналата седмица немската фармацевтична компания БиоНТек и нейният американски сътрудник Pfizer изпратиха до ръководството по хигиеничен контрол на качеството на питателните артикули и лекарства в Съединени американски щати искане за регистрация на имунизацията против ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР