Американската актриса Меган Маркъл, която през пролетта ще се омъжи

...
Американската актриса Меган Маркъл, която през пролетта ще се омъжи
Коментари Харесай

Меган Маркъл влиза в лоното на Английската църква


Американската актриса Меган Маркъл, която напролет ще се омъжи за принц Хари, ще влезе в лоното на Английската черква, с цел да може да встъпи в брак с внука на кралица Елизабет Втора.

Сватбата е планувана за май следващата година и ще се организира в двореца Уиндзор. Преди това обаче Меган би трябвало да стане англиканка, като актрисата има желание да кандидатства и за английско поданство.

Бащата на Меган е презвитерианец, майка й е протестантка, а самата тя е посещавала католическо учебно заведение.

„ Тя има желание да стане английска поданица. Процесът за това лишава няколко години. През това време тя ще резервира американското си поданство “, съобщи представителят на принц Хари Джейсън Кнауф. По думите му двамата младоженци също по този начин възнамеряват да оставят своя персонален отпечатък върху сватбата и желаят „ обществеността да стане част от техния ден “.

Кнауф зави още, че дворецът Уиндзор е „ доста особено място “ за Хари, като той и Маркъл са прекарали прочут интервал там по време на 16-месечния си романс.

В църквата в двореца, където ще се състои сватбата, Хари е покръстен, а неговият татко и втората му брачна половинка Камила получават благословия след гражданския си брак през 2005 година

По мотив на идната женитба брачната половинка на по-големия брат на Хари – принц Уилям, Кейт Мидълтън съобщи, че фамилията е доста разгорещено за бъдещите младоженци. „ Това е едно в действителност щастливо време за всяка двойка “, сподели тя.

Съпругата на принц Чарлс Камила разяснява венчавката като съобщи, че „ загубата за Съединени американски щати е наша облага “. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР