Американска порно звезда предизвика гняв след посещение в Иран -

...
Американска порно звезда предизвика гняв след посещение в Иран -
Коментари Харесай

Порнозвездата Уитни Райт предизвика гняв след посещение в Иран

Американска порно звезда провокира яд след посещаване в Иран - макар рисковете да бъде арестувана и наказана на гибел.

32-годишната Уитни Райт се снима в Техеран и посети изоставеното посолство на Съединени американски щати, което е превърнато в антиамерикански музей.

В мнения, направени в обществените медии, Райт, чието същинско име е Бритни Рейн Уитингтън, написа, че е трябвало да посети посолството, където ирански студенти държаха чиновници като заложници в продължение на 444 дни след Ислямската гражданска война от 1979 година
               

Тя се снима из цялата иранска столица, макар че работата ѝ в порно промишлеността я излага на риск от наказателни обвинявания, които водят до смъртно наказване в Иран.

Райт разгласява и няколко фотоси от визитата си, в това число една, която я демонстрира със кърпа и консервативно облекло - изисквано от закона в Иран - застанала до спуснато американско знаме в бившето посолство.

Масих Алинеджад, намираща се в САЩ активистка, която беше изправена пред опити за ликвидиране и похищение от Иран, осъди Райт за пътуването и за хипотетичните забележки, в които актрисата сподели, че „ в случай че спазвате закона, ще бъдете в сигурност в Иран “ .

Тя написа в  " X ": „ Иранските дами не желаят да се подчиняват на дискриминационен закон. Роза Паркс се изправи против расистките закони в Америка и стана знак на опозиция.

„ Ние, дамите в Иран, желаеме да бъдем като Роза Паркс, а не Уитни Райт. И апропо, същинските войнолюбци са сътрудниците на Ислямската република, които ще ви екзекутират, в случай че останете правилни на себе си. “

American porn star Whitney Wright is in Iran, my birth country, where women are killed for simply showing their hair and being true to themselves.
Whitney has published several photos on herself completely covered up on Instagram. On her post she called me a warmonger and tells…
— Masih Alinejad
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР