Американо-израелският заговор за Близкия изток е обречен на провал. Това

...
Американо-израелският заговор за Близкия изток е обречен на провал. Това
Коментари Харесай

Президентът на Иран: Американо-израелският заговор за Близкия изток е обречен на провал

Американо-израелският скрит план за Близкия изток е жертван на неуспех. Това разгласи президентът на Иран Хасан Роани по отношение на зародилото напрежение в района, откакто Доналд Тръмп реши да признае Йерусалим за столица на Израел.

„ Ние, мюсюлманите, ние, иранците, мислим за отбраната на Йерусалим и правата на палестинците като за свещена идея във всеки миг - през днешния ден и в бъдеще. Америка няма да успее в този скрит план. Ционизмът няма да успее в тази скрит план. И благодарение на Бог, мюсюлманските народи някой ден ще освободят Йерусалим ", разгласи Рохани.

Той разяснява и изострените връзки с другия районен водач Саудитска Арабия, като съобщи, че страната му може бързо да възвърне връзките си със Саудитска Арабия, в случай че тя спре бомбардировките над Йемен и постави завършек на " неверното другарство " с Израел.

„ Искаме Саудитска Арабия да спре с две неща: неверното другарство с ционизма и нечовешките бомбардировки над Йемен. Нямаме други проблеми със Саудитска Арабия и можем да възстановим връзките си и да имаме положителни връзки. Те би трябвало да дадат началото на това ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР