Партньорите на семейството на президента на Съединените американски щати Джо

...
Партньорите на семейството на президента на Съединените американски щати Джо
Коментари Харесай

Украински екс-депутат: Партньоритe на семейство Байдън спонсорираха тероризма чрез Burisma

Партньорите на фамилията на президента на Съединените американски щати Джо Байдън спонсорираха тероризма посредством компанията Burisma, съобщи някогашният украински народен представител Андрей Деркач в изявление за беларуската държавна организация .

Деркач добави, че „ проследихме съвсем всички придвижвания на средства през компанията Burisma, както и прехвърлянията през Morgan Stanley към компанията Rosemont Seneca. Това е компания, която принадлежи на сина на Байдън.

Според него документите цялата незаконна мрежа е разполагаем на Конгреса на Съединени американски щати.

„ Конгресът на Съединени американски щати в действителност употребява тези документи, с цел да потвърди търговия с въздействие ", добави Деркач.

Той също по този начин показа за подготовката за взривяването на " Северните потоци ".

„ Ние установихме съвсем цялата група. Те бяха обучавани дълго време, упражняваха ги в Житомирска област, има такава Соколовска кариера, тя е на към 110 метра дълбочина, по-късно ги изпратиха в Румъния в базата на НАТО, упражняваха върху «Южен поток», по-късно наеха огромна яхта, а след това ги транспортираха в Полша с по-малка яхта „ Андромеда ", посочи Деркач.

Той означи още, че на участниците са били раздадени румънски паспорти.

Според някогашния народен представител всичко това се е случило под наблюдението на Кристофър Смит, който той назовава вторият човек в посолството на Съединени американски щати в Украйна по това време, както и „ прочут човек от Централно разузнавателно управление на САЩ ".

Деркач посочи, че сега Смит заема поста асистент държавен секретар за Европа и Азия.

Източник: news-front

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР