Американката Коко Гоф се надява със завръщането си на турнира

...
Американката Коко Гоф се надява със завръщането си на турнира
Коментари Харесай

Коко Гоф: Трябва да намеря правилния подход в Париж според настоящата си версия

Американката Коко Гоф се надява със завръщането си на шампионата по тенис от Големия шлем " Ролан Гарос " да бъде още веднъж в най-хубавата си форма.

19-годишната Гоф доближи до първия си край в Шлема точно на Откритото състезание на Франция през предишното лято, когато загуби от полякинята Ига Швьонтек. Тя стартира сегашния сезон със спечелването на купата в Оукланд, само че последваха сложни седмици, а американката не съумя да премине третия кръг на последните четири шампионата, в които взе участие.

" Бих желала да подходя към шампионата по същия метод, само че усещам, че не е реалистично, тъй като в този момент съм друг човек, спрямо предходната година. Просто би трябвало да намеря метод да подходя вярно съгласно актуалната си версия. Това идва след опит и неточности. Изглежда в Париж съумявам да намеря ритъма си. Не знам дали е поради града и чувството тук ", разяснява Коко Гоф.

" Винаги има неща, които би трябвало да задържа покрай себе си и такива, от които да се предпазя. Трябва да схвана какво да задържа и от какво да се отърва, тъй че това е развой, в който опознаваш себе си. Няма значение какъв брой си млад или остарял. Това постоянно ще бъде развой на опознаване. Мисля, че в последното време в действителност съм в интервал да прекосяване към същински възрастен ", добави 19-годишната тенисистка.

Гоф още веднъж работи с някогашния треньор на Серина Уилямс Патрик Муратоглу откакто се раздели с Диего Мояно. " Свикнах да ми споделят какво да върша и просто го върша, тъй че наподобява в този момент ми е по-трудно да показвам себе си. Патрик и предходните ми треньори желаят да разясня повече играта си и това, което желая да върша. Очевидно форхендът е нещо, което тлябва да подобря, само че изключително на клей усещам, че това е едно от оръжията ми. Миналата година завоювах много точки, употребявайки го и мисля, че ще продължа да го върша и тази година. Уверена съм при започване на година, без значение по какъв начин другите хора гледат на играта ми ", сподели още американката.

Коко Гоф ще стартира присъединяване си на " Ролан Гарос " в понеделник или вторник с мач против представителката на Испания Ребека Масарова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР