Америка раздава правосъдие, а Русия ордени  Разследваният за шпионаж

...
Америка раздава правосъдие, а Русия ордени  Разследваният за шпионаж
Коментари Харесай

Малинов за САЩ „Сбъркан им е светът”

Америка раздава правораздаване, а Русия ордени

Разследваният за шпионаж предприемач и ръководител на национално придвижване „ Русофили ” Николай Малинов, разяснява в предаването „ Тази заран ” на bTV  първия случай на българин, глобен от Съединени американски щати поради корупция. 
На въпрос на водещия Антон Хекимян, Малинов отговори, че не познава съдията Андон Миталов, който му позволи да пътува до Москва, с цел да получи медал от съветския президент Путин. 

Миталов описа, че предходната седмица същият съд, само че с различен арбитър, е отказал да му позволи да пътува отвън страната, “въпреки че демонстрирах покана от съветския патриарх, индийски милиардер мой сътрудник, покана от ръководителя на славянското сдружение на Сърбия и от основния редактор на „ Монд Дипломатик ”, който излиза в 54 млн. тираж ” (бел. ред. - общият тираж на 26 езика е 2.2 млн.). 

„ Означава ли това, че Франция, Индия, Сърбия или Русия, би трябвало да съдят България? Защото какво значи Америка раздава правораздаване? От каква позиция Америка раздава правораздаване? Защо за другите осъдени се изчаква първо решение на локалния съд и по-късно се изрича Държавният департамент? ”, попита Малинов, може би без да знае, че не се изчаква решение на локалния съд и помоли, в случай че който има доказателства за корумпираността на Миталов да покаже документите, „ с цел да не като получи като с епруветката за химическото оръжие в Ирак, с малайзийския аероплан (бел. ред. - процесът за свалянето на пътническия аероплан в източна Украйна стартира тази седмица), или „ възкръстналия Скрипал ”. 

Ето и още няколко цитата от изявлението с Николай Малинов: 

За реакците на Вашингтон и Москва

„ След като нашият случай е стигнал и до Белия дом, и до Кремъл, мога да благодаря за оценката. При изискване, че Помпео, Лавров, Песков, Путин се занимават с тия въпроси, очевидно това, което вършим, се вижда и това откровено ме радва. ”

За обвиняването в шпионаж против него

„ Това, че на мен ми е наложена глоба 50 хиляди лв., мисля, че е задоволително тежко наказване, с цел да ми бъде наложено и друго наказване да не пътувам ”. 

„ Моето връщане от Русия опровергава всички изказвания, че упрекнатият в шпионаж Малинов не трябва да пътува, тъй като ще се укрие. Ако желаех, щях да се укрия, само че аз съм български родолюбец ”. 

За русофилите в България

“В България има милиони русофили. Ние какво ги вършим тях? Всичките ги разгласяваме за шпиони и ги вкарваме в пандиза? Защото имало подобен пункт в закона в Америка? Така както Америка ни праща консултанти, добре е и ние да им пратих консултанти ”.

За приноса на България

„ България е страна на духа. Българските богомили за пръв път в Европа са споделили за равенството сред мъжете и дамите. В България се ражда теорията на Евразия и кирицата. Благодарение на България християнството стига до Тихия океан. Ако щете, интернационалното русофилство, и всички хрумвания, които се раждат и идват от България. Не може без духовното, единствено да ми приказваш за прагматичното - сгрешен им е светът. Трябва да чуят нас, античните нации, които го схващат това ”
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР