Амбициозната рускиня Виктория Капитонова обикаляла морето през лятото с Ветко

...
Амбициозната рускиня Виктория Капитонова обикаляла морето през лятото с Ветко
Коментари Харесай

Ветко и Маринела Арабаджиева бутат Виктория Капитонова в Мастършеф и Ергенът

Амбициозната рускиня Виктория Капитонова обикаляла морето през лятото с Ветко и Маринела Арабаджиеви


Запознати с житието и битието на Виктория Капитонова от шоуто „ Ергенът “ разкриват, че рускинята е протеже на семейство Арабаджиеви и близкия до фамилията Георги Семерджиев – Жоро Шопа. Именно в тяхната компания тя бе засечена на морето предишното лято.

Забелязва се, че в последната година амбициозната рускиня си е подсигурила праймтайма на Би Ти Ви, като първо взе участие в кулинарното предаване „ Мастършеф “, без да има някакви специфични кулинарни умения, а в този момент се повдизава в шоуто „ Ергенът “, въпреки че още при влизането си в предаванет, че е обвързана.

На множеството фенове към този момент е ясно, че Виктория Капитонова и връзкарка и употребява въздействието на милионерското семейство Арабаджиеви. Ветко и Маринела постоянно са предоставяли свои хотели за снимачни площадки на продукции на Би Ти Ви, тъй че имат извество въздействие върху управлението на медията.

Виктория Капитонова е инфлуенсър с към този момент над 100 хиляди почитатели, само че упоритостите й не стигат дотук. Тя желае да стане по-известна у нас от своята сънародничка Наталия Кобилкина, въпреки че към момента не е почнала да изяснява на дамите по какъв начин да си търсят мъже. Но към този момент пък води курсове за ритуали за привличане на пари.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР