Амбициозната манекенка Нора Шопова мечтае за своята телевизионна кариера още

...
Амбициозната манекенка Нора Шопова мечтае за своята телевизионна кариера още
Коментари Харесай

Синоптичката Нора Шопова не иска сватба! Има гадже от 3 години - съвсем обикновено момче, не е богаташ

Амбициозната манекенка Нора Шопова мечтае за своята телевизионна кариера още от 18-годишна и по всичко проличава, че знае по какъв начин да реализира желанията си, научи HotArena.

Заради тях и уговорките, които има към подготовката си за ефир всеки ден, Нора е решила най-малко за малко да остави на назад във времето събитията в персоналния си живот. 

С приятеля ми от две години живеем дружно. Още ни е рано за семейство и дете, а и тези неща са Божа работа ”, анулира тематиката брюнетката, цитира „ Таблоид “.

С приятеля й се срещнали като студенти в УНСС и се сближили преди 3 години. От тогава в никакъв случай не са се разделяли, с изключение на за уговорките на хубавицата за разнообразни фешън организации. Сред тях са няколко в Ню Йорк, Париж, Милано, Лондон и Токио. С работата си за тях изгряла на корици на международно известни списания, измежду които и „ Вог ” – стилната библия на няколко генерации. 

Славата след всички тези триумфи обаче не я е заслепила и през днешния ден Нора осъзнава, че няма елементарен път за фантазиите. С стилната било елементарно, тъй като не очаквала тя да й се случи. Подходила към нея като премеждие, каквото в действителност била. Никой не очаквал да стане толкоз известна и сполучлива в уговорките си. В фамилията й нямало други хора с сходни упоритости за изява, а родителите й били със напълно елементарни занимания. Баща й бил началник на историческия музей в родния й град Панагюрище, а майка й въртяла малък бизнес.

Семейството ми е непретенциозно и напълно нормално. Родителите ми постоянно са ме подкрепяли в начинанията и не са ме бутали на някъде ”, споделя за произхода си новата синоптичка. 

Като дребна тя не е изключително насочена с какво желае да се занимава в бъдеще, за това и когато е призната компетентност „ Право ” в УНСС, записва без съмнения, само че към момента не е практикувала специалността.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР