Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета

...
Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета
Коментари Харесай

Амбър Хърд подписва споразумение по делото за клевета с Джони Деп

Амбър Хърд разгласи, че подписва съглашение по делото за клюка с някогашния си брачен партньор Джони Деп, оповестиха международните организации.

Актрисата разгласява пост в Инстраграм, от който излиза наяве, че тя е решила даприеме решението на съда по делото против нея, заведено от някогашния й брачен партньор Джони Деп.

По нейни думи товарешение за съглашение сДеп е " доста мъчно " и взето след „ дълго обсъждане “.

" Вземам това решение, откакто изгубих религия в американската правна система, където моите незащитени показания послужиха като храна за развлечения и обществени медии ", сподели тя.

" За мен е значимо да кажа, че в никакъв случай не съм избирал това. Защитавах истината си и по този метод животът ми, какъвто го познавах, беше погубен ", написа тя визявлениев Инстаграм. " Очернянето, с което се сблъсках в обществените медии, е разширена версия на методите, по които дамите са наново жертви, когато излязат напред. "

Актрисата беше наказана на първа инстанция да заплати 10,3 млн. щатски $ обезщетение на някогашния си брачен партньор. Деп, от своя страна, трябваше да заплати 2 млн. щатски $ на Хърд.

Съдът във Феърфакс, Вашингтон, реши, че и двамата съпрузи са били оклеветени един от различен, само че въпреки всичко вредите, нанесени на Джони Деп, са по-големи.

Решението, с което Амбър Хърд изненада почитателите си, идва, откакто звездата от " Аквамен " разгласи, че ще апелира решението в интерес на Деп.

Тя беше наказана за клюка поради публикация във " Вашингтон пост " от 2018 година, в която разказва себе си като оживяла след домашно принуждение. Адвокатите на Джони Деп оповестиха, че това са подправени обвинявания. През юни т.г. съдът излезе с решение в интерес на Деп. Хърд трябваше да заплати 10,3 млн. щатски $ за репутационни вреди на някогашния си брачен партньор.

В поста си в Инстаграм 36-годишната Амбър Хърд написа, че е защитавала своята истина и че животът й е бил унищожен. По мотив делото на Деп против " Нюз Груп Нюзпейпърс " във Англия Амбър Хърд сподели, че е била оправдана от справедливата правосъдна система. " Съдът разбра, че съм жертва на домашно и полово принуждение ", сподели Хърд. Според нея съдът в Съединени американски щати е пренебрегнал директните доказателства за принуждение. Популярността и силата имаха по-голяма роля в процеса, добави тя.

" Жените не би трябвало да се изправят пред фалит за това, че са споделили истината ", сподели Амбър Хърд.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР