Амалия Кнаус, майка на Мелания Тръмп, почина на 78-годишна възраст,

...
Амалия Кнаус, майка на Мелания Тръмп, почина на 78-годишна възраст,
Коментари Харесай

Още едно погребение в семейството на Доналд и Мелания Тръмп

Амалия Кнаус, майка на Мелания Тръмп, умря на 78-годишна възраст, заяви някогашната първа дама в социалните мрежи във вторник вечерта, 9 януари.
 Почина Мариан Тръмп Бари, по-голямата сестра на Доналд Тръмп
Тежка загуба за фамилията на Доналд Тръмп

Почина Мариан Тръмп Бари

" С дълбока горест оповестявам за гибелта на моята обичана майка, Амалия ", написа Мелания Тръмп в изказване на X (преди Twitter).

" Амалия Кнаус беше мощна жена, която постоянно се държеше с прелест, топлина и достолепие. Тя беше напълно отдадена на своя брачен партньор, дъщери, внук и шурей. Ще ни липсва безпределно доста и ще продължим да почитаме и обичаме нейното завещание ", продължава изказването си някогашната първа дама.

Новината за кончината ѝ идва малко откакто Доналд Тръмп употребява новогодишното си събитие в Мар-а-Лаго, с цел да признае каква е повода за отсъствието на съпругата му от фамилни събирания по време на празничния сезон. Той сподели на тълпата, че това се дължи на обстоятелството, че тя е с майка ѝ, която е с влошено здравословно положение.

Източници споделят пред People, че някогашната първа дама не е била на новогодишното празненство на Тръмп, като видеозапис демонстрира, че когато някогашният президент приказва с присъстващите, той афишира: " Мелания - страхотна първа дама, която е толкоз известна и хората я обичат, не е с нас, тъй като, за жалост, в този момент е в болница с майка си. Амалия е доста болна, само че се надяваме, че ще се възвърне. Тъй като Мелания познава евентуално към 95% от хората в тази стая, просто желаеме да отправим най-сърдечните си пожелания на Амалия да се оправи допустимо най-бързо. "

поддържа близки връзки, както с към този момент починалата си майка, по този начин и с татко си Виктор Кнаус, който е на 79 година През последните години и двамата ѝ родители живеят в Мар-а-Лаго, където пребивават и някогашната първа дама и някогашният президент.

" Амалия има отлични връзки с Мелания и с Барън ", споделя източник, непосредствен до фамилията пред People. " Те я обичат. Тя е безкористна и се грижи за фамилията. Мелания постоянно е била супер добра с майка си, както и с Барън. "

Източникът прибавя, че Барън е бил доста непосредствен с баба си Амалия и дядо си Виктор. " Имало е моменти, когато Барън е бил с баба си и дядо си повече, в сравнение с с Мелания и доста повече, в сравнение с с Доналд. "

И Виктор, и Амалия поставиха клетва като жители на Съединени американски щати във федералния съд в Ню Йорк през август 2018 година, по време на президентството на Д. Говорейки пред ABC News по това време, юристът на двойката сподели, че двамата " са претърпели отлично пътешестване, както милиони  други хора за приемане на поданство и са изчакали необходимия интервал от време ".

Този ход пристигна на фона на яростен спор за имиграцията и след приемането от администрацията на Тръмп на политика на " нулева приемливост " към противозаконното прекосяване на границата на Съединени американски щати, при което близо 2000 деца бяха отделени от фамилиите си през интервал от шест седмици през април и май същата година.
 Мелания Тръмп още веднъж желае да е център на внимание
Мелания е подготвена за нови изненади

Какво е намислила този път

Виктор и Амалия Кнаус са от днешна Словения, където Мелания е родена през април 1970 година, съгласно Историческата асоциация на Белия дом. Амалия е някогашна текстилна работничка, а Виктор е някогашен търговец на коли, пише Associated Press.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР