Амал Клуни, съпругата на , е не само изключително красива

...
Амал Клуни, съпругата на , е не само изключително красива
Коментари Харесай

Тайната за перфектната фигура на Амал Клуни

Амал Клуни, брачната половинка на, е освен извънредно красива жена, само че и персона, която следим с интерес. Тя е сполучлив юрист и има тясна специализация в интернационалното право. Защитава човешките права и измежду доверителите й са министър-председатели, публицисти, както и Нобеловия лауреат Надя Мурад. В юридическата й процедура са и делата против Ислямска страна, в които пази „ робите на ИДИЛ “ – дамите язиди. Освен това тя е и майка – на родените през 2017 близнаци  Александър и Ела. 

43-годишната има безукорен усет и нюх за мода, само че и поддържа стройна и елегантна фигура. Затова и с любознание поглеждаме към менюто й, от което можем да извлечем някой добър съвет или просто да се усмихнем на обстоятелството, че семейство Клуни има стая за домашно кино, в която е цялостно с бурканчета с бонбони и машина за пуканки.

Закуска

Отговорът е нетрадиционен – чорба от водорасли, а от време на време към нея включва и варено яйце. Според сп. Heat майката на две деца е на средиземноморски режим на хранене. Не на всеки би му хрумнало да закусва чорба, а още по-малко от водорасли, само че по всичко наподобява, че Амал го прави с голям вкус.

Обяд

Амал избира лесна и бърза салата с паста и протеин – пуешки кюфтета или пилешко филе с лимон. Салатата с паста в действителност е изключително засищаща. Както и с доказани вкусови качества. Лекият обяд с висока хранителна стойност е от значително значение, за да можем да извлечем най-доброто от деня. 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР