Амал и Джордж Клуни изглеждаха като перфектната двойка, когато пристигнаха

...
Амал и Джордж Клуни изглеждаха като перфектната двойка, когато пристигнаха
Коментари Харесай

Амал Клуни с ефирна рокля на събитие на ООН

Амал и Джордж Клуни изглеждаха като съвършената двойка, когато дойдоха на премиите на асоциацията на кореспондентите на Организация на обединените нации в Ню Йорк. Те дойдоха в компанията на родителите на Джордж - Ник Клуни и Нина Брус Уорън. Амал бе отличена с премията на Global Citizen на годината за 2018 година Брюнетката изглеждаше необикновено в шифонена рокля в тъмносиньо и бяло с тънки презрамки, която прозираше. Тоалетът бе изтънчен и бе комбиниран със сатенен клъч и обувки на висок ток в тъмносиньо.

Амал не носеше колие или огърлица, макар че деколтето позволяваше такива аксесоари, само че бе избрала ефектни ромбоидни обеци. По време на събитието Амал приказва за тазгодишната носителка на Нобело премия Надя Мурад и благодари на свекъра си, който е публицист, за това, че е отгледал толкоз добре сина си.

Адвокатът по човешки права е говорила и за 59-годишния публицист Джамал Кашоги, който бе погубен в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул. Амал даже е нападнала президента Тръмп, като е споделила, че дава зелена светлина на властническите режими по света да притискат публицистите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР