Алуминиевият замък Кано в Колорадо. Повечето хора изобщо не знаят,

...
Алуминиевият замък Кано в Колорадо. Повечето хора изобщо не знаят,
Коментари Харесай

Алуминиевият замък Кано в Колорадо

Алуминиевият палат Кано в Колорадо. Повечето хора въобще не знаят, че в дребния град Антонио, Колорадо, има палат. Наклонената алуминиева структура на замъка Кано обаче не наподобява на нито един феодален палат, който сме привикнали да виждаме в Германия, Италия или Франция.

Замъкът Кано е основан от Доминик Еспиноза, който е деец от Виетнам и е с индиански генезис. „ Кано “ е прякорът на Доминик.

Конструкцията се отличава с впечатляващо преплитане на капачки, бирени кутии, модифицирани алуминиеви боклуци и камък. Кано може да е малко загадъчен по отношение на същинските си претекстове за построяването на замъка, само че едно е ясно – предаността му към Исус изиграва основна роля. Доминик назовава замъка си „ палат за Исус “ в символ на признателност към Бога, че е оживял във виетнамската война.

Четирите елементи на постройката са кръстени от Кано – Крал, Кралица, Топ и Корона.

Пътуващите могат да се запишат за безвъзмездна обиколка на територията на замъка Кано. Ако желаете да се мотаете в компанията на господин Кано, ще би трябвало да се разделите с дребна сума пари.

Алуминиевият палат наподобява частично на галактически транспортен съд, смешна къща, черква и на част от нещо, което най-смелото Ви въображение даже не може да си показа. Вниманието на Доминик към детайлите и отдадеността му към неговия непрестанно разрастващ се алуминиев замък са в действителност възхитителни.

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР