Федералните прокурори в процеса срещу Хънтър Байдън с оръжие са

...
Федералните прокурори в процеса срещу Хънтър Байдън с оръжие са
Коментари Харесай

Продължава кръстосаният разпит на агент на ФБР в процеса срещу Хънтър Байдън с оръжие

Федералните прокурори в процеса против Хънтър Байдън с оръжие са прекарали часове, показвайки на правосъдните заседатели доказателства за казуса му с опиатите, пробвайки се да разкрият посредством личните му думи и да напишат дълбочината на пристрастяването му с цел да покаже, че към момента продължава, когато, съгласно тях, той е излъгал във формуляр за закупуване на огнестрелно оръжие.

Първата дама Джил Байдън отиде в съда в Уилмингтън, Делауеър, за трети ден, с цел да поддържа сина си, преди пътуването си до Франция, с цел да се срещне с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, който беше в Европа, с цел да означи годишнината от Деня D.

Свидетелските показания продължиха с пресечен разпит на сътрудник от ФБР, който беше разпитван за времето за използването на опиати от Хънтър Байдън. Бившата брачна половинка на Байдън, Катлийн Бюле, също се очакваше да даде показания.

Тя беше омъжена за сина на президента от към 20 години. Двамата имат три деца и се разведоха през 2016 година, откакто изневярата му и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР