Алткойнът Aptos (APT) отбеляза забележителен скок в стойността си, като

...
Алткойнът Aptos (APT) отбеляза забележителен скок в стойността си, като
Коментари Харесай

Aptos скочи с над 20% в рамките на ден

Алткойнът Aptos (APT) означи незабравим скок в цената си, като през последните 24 часа означи двуцифрен растеж. Този скок изтласка монетата над основно равнище на опозиция.

Преди това опитите за бичи отскок бяха осуетени от границата на опозиция от $6, защото пазарните настроения бяха в интерес на мечките.

И въпреки всичко смяната в пазарните условия, преминаваща от мечи към бичи, докара до удивително нарастване от 20% за APT , което прескочи прага от $6. Едновременно с това Биткойн (BTC) продължи бичия си тренд, като купувачите се стремяха да си обезпечат ценова точка от $30,000 след неотдавнашните триумфи.

Въпреки огромните облаги, APT леко се отръпна по-късно и все още на писане на публикацията се търгува на цена към $5.92.

По-подробен взор към 12-часовия таймфрейм разкрива непрекъснати мечи провокации, възпрепятстващи възобновяване на APT от ценовата граница от $5. В продължение на повече от месец купувачите се сблъскват със опозиция в ценовия диапазон от $5.6.

Тъй като в този момент купувачите сполучливо преодоляха това затруднение и се стремят да трансфорат ценовото равнище от $6 в поддръжка, на хоризонта се обрисува капацитет за по-нататъшни облаги.

В кратковременен проект се чака затваряне на бича свещ над $6. Това ще даде опция на купувачите да се насочат към по-високи облаги в диапазона сред $6.9 и $7.5. Обратно, неуспехът да се обезпечи затваряне над $6 би могъл да докара APT назад до интервал на придвижване в диапазона.

Междувременно знаци като показателя на относителната мощ (RSI) и Money Flow на Chaikin (CMF) акцентират мощния напън за покупки и притока на капитали към Aptos. Тези фактори могат да изиграят основна роля за поддържане на продължаващия бичи подтик в близко бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР