Алтернативите са напълно ясни – или отиваме отново на избори,

...
Алтернативите са напълно ясни – или отиваме отново на избори,
Коментари Харесай

Денков: Алтернативите са ясни - отново избори или ГЕРБ прави правителство с ДПС и БСП

„ Алтернативите са изцяло ясни – или отиваме още веднъж на избори, или ГЕРБ прави държавно управление с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Това, което зависеше от нас е да кажем „ Ако ще проработи този парламент и в случай че не желаеме да отидем на избори незабавно, ние желаеме да работим по тези тематики, тъй като са най-важните за страната и успяхме да се обединим към тях “, сподели акад. Николай Денков от ПП-ДБ.
Прочетете още
По думите му по време на договарянията ГЕРБ са поставяли тематиката за държавно управление. 

„ Всеки път, когато някой повдигаше въпроса за кабинет, аз споделях напълно ясно, че на тази маса не приказваме за кабинет. Нито имаме мандат, нито имаме предпочитание в този миг. Целта на това занятие е да извадим Народното събрание от една допустима мъртва хватка, в която то попадна предишния път “, сподели акад. Денков.

По думите му ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС към момента търсят къде имат допирни точки.

„ Имаме някои забележки за разновидността, който се предлага за КПКОНПИ. Разбрахме се, че там ще внесем и нашия законопроект и ще се търси пресечна точка сред двата. Но техния вход и излаз от тези договаряния беше, че са подготвени да поддържат законопроектите на Министерския съвет “, разяснява Николай Денков. 

По думите му към момента няма планувана лидерска среща.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР