Алла Пугачова се е подложила на 30-та поред в живота

...
Алла Пугачова се е подложила на 30-та поред в живота
Коментари Харесай

Алла Пугачова се подложила на 30-та пластична операция

Алла Пугачова се е подложила на 30-та подред в живота си пластична интервенция. Руската музикална легенда сега живее в Израел, където се е възползвала от услугите на тамошните експерти.

А там животът на певицата несъмнено ѝ се отразява сносно, видяха почитателите, които постоянно наблюдават профила ѝ.

Изпълнителката на емблематичната ария " Миллион алых роз " наподобява подмладена до неразбираемост, откогато тя и фамилията ѝ взеха решение да изоставен Русия и да се открият в Израел. 
                             

От шармантните фотоси, които Пугачова споделя от новото си всекидневие, ясно си проличава, че лицето ѝ е като порцеланова кукла, макар че мегазвездата на съветската сцена е към този момент на 73 години.

Известно е, че младежкия си тип певицата дължи на пластичната хирургия. От години тя се доверява на специалистите в тази област и през днешния ден несъмнено може да се похвали с извънреден външен тип.

Досега достойнството да твори върху лицето ѝ имаше съветският еластичен хирург Артур Рибакин, който оперираше примата в петербургската си клиника, пприпомнят от " Флагман ".
                             

Откакто обаче тя се разгласи против Русия поради войната им с Украйна и напусна родината си с еднопосочен билет, се постанова към този момент да се доверява на израелските спецове в естетическата хирургия.

Още преди години, когато Алла бе с влошено здраве и претърпя сърдечната интервенция, лекарите ѝ бяха забранили да ляга под ножа, само че тя несъмнено не взема думите им под внимание и не се бои, че може да не се разсъни повече от тежките анестезии, продължавайки да усъвършенства външността си. За пръв път тя се разкрасява през 1991 година със сериозна липосукция на бедрата и корема. Първият опит едвам не свършва съдбовно. По време на интервенцията я инфектират и по-късно лекарите по знамение избавят живота ѝ.

Но Алла, наподобява, е дала прошка гафа, тъй като след няколко години прави първия си лицев лифтинг. През 1996 година – още веднъж солидна липосукция, а година по-късно се снабдява с „ холивудска “ усмивка – поставя си порцеланови зъби, като отстранява дистанцията сред горните резци, нейна запазена марка.

През 1998 година следва нова промяна на лицето. През 2002 година феновете ѝ записват следващото подмладяване. Оттогава до 2022 година феновете ѝ считат, че тя е минала през още най-малко 20 интервенции – по една всяка година, а последната ѝ се твърди, че е под №30. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР