Алжирският национал Рами Бенсебайни парафира договор с Борусия Дортмунд със

...
Алжирският национал Рами Бенсебайни парафира договор с Борусия Дортмунд със
Коментари Харесай

Алжирски национал подписа с Борусия Дортмунд, заменяйки напускащия Рафаел Герейро

Алжирският национал Рами Бенсебайни парафира контракт с Борусия Дортмунд със свободен трансфер, оповестиха от пресслужбата на „ жълто-черните “. Контрактът на левия бек с Борусия Мьонхенгладбах изтича през лятото.

„ Рами е състезател в своя пик. При диалозите ни с него, ние видяхме безрезервното предпочитание за офанзива и игра за титли с екипа на Борусия Дортмунд “, сподели спортният шеф на клуба Себастиан Кел в изказване.

Бенсебайни дойде в Гладбах през 2019 от френския Рен и означи 25 гола и даде 8 асистенции в 113 мача за тима.

„ Знам на какво е кадърен Борусия и съм сигурен, че като тим ще надградим над представянето ни от втората половина на сезон 2022/23. Самият аз нямам самообладание да бъда част от клуба, да се боря за титли и да изпитам тази специфична атмосфера в Дортмунд “, показа той в свое известие.

Бенсебайни ще размени напускащия португалец Рафаел Герейро, чийто контракт изтече след края на сезона. Защитникът завоюва Купата на африканските народи с Алжир през 2019, като има шест гола в 53 дуела за отбора. Дортмунд остана втори по голова разлика зад първенеца Байерн Мюнхен в Бундеслигата тази акция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР