Алисия се почувства като в приказка на последното си участие.

...
Алисия се почувства като в приказка на последното си участие.
Коментари Харесай

Мъж за пример! Гаджето на Алисия с невероятен жест

Алисия се почувства като в приказка на последното си присъединяване. Звездата на Ара изпя песните от първата част на своя лайф и таман се канеше да се отдръпна за къса пауза, когато диджеят й сподели да се обърне обратно.

На фона на светлинни резултати в края на сцената я чакаха 3 големи букета с над 500 червени рози. Изненадата бе дело на обичания й мъж.

Певицата от дълго време е спряла да разяснява слуховете към персоналния си живот, само че неотдавна загатна за съществуването на гадже в него, пускайки фотография от частен аероплан, на която се виждаше мъжки крайник. Вместо да си вземе букетите за у дома, в края на присъединяване си Алисия помоли личния състав да раздаде цветята на присъстващите дами в заведението.

“Искам всяка една дама да се усеща уважавана и обожавана и да не си потегля без роза от клуба, сподели певицата. Освен особено отношение към представителките на нежния пол, стилната икона за следващ път сподели безукорен жанр и класа. Тя провокира възторжени възгласи, излизайки на сцената на клуба в пъстър сет с марка Chanel и розови ботуши. hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР