Алиша Кийс отговори на реакцията на скорошна публикация в социалните

...
Алиша Кийс отговори на реакцията на скорошна публикация в социалните
Коментари Харесай

Алиша Кийс изтрива и пояснява публикация за парапланеризъм, която предизвика критики

Алиша Кийс отговори на реакцията на скорошна обява в обществените медии, която някои сметнаха за безчувствена в светлината на войната сред Израел и Хамас.

В заличен от този момент пост певицата и някогашен треньор в „ The Voice “ показа своя фотография със зелено яке и написа в надписа „ Какво би направил, в случай че не се страхуваш от нищо??? “

„ Кажете ми вашата истина… Хвърлих очи върху парапланеризма “, написа тя, употребявайки емотикони със „ странично око “ и хаштага „ сила на понеделник “.

Кийс беше подложен на критика за потреблението на думата „ парапланеризъм “, като се има поради, че терористите от Хамас са употребявали парапланери при офанзивата си против Израел на 7 октомври.

Някои също се пробваха да я завържат, облечена в зелено – цвета на знамето на Хамас – в символ на поддръжка за организацията.

„ Публикацията, която споделих, беше НАПЪЛНО несвързана по никакъв метод с неотдавнашната опустошителна загуба на почтени животи “, написа Кийс по-късно в историите си в Instagram в понеделник. „ Сърцето ми се къса... Моля се за мир и се боря за него. ”

Гай Осери, американец от израелски генезис, е някогашен управител на Кийс и влезе в акаунт в Instagram, с цел да я отбрани.

„ Говори се за антисемитска обява, която моята скъпа другарка Алиша Кийс разгласява в своя Instagram “, написа той в надписа към фотография, на която той е прегърнат с Кийс. „ Мога да потвърдя на всеки в моята общественост [емотикон със звездата на Давид, употребен за показване на еврейската общност], който би трябвало да го чуе: НЕ е правилно. “

„ Имаше съответна дума в нейния пост, която нашата общественост в този доста мъчителен миг намира за доста задействаща, само че тя безусловно не беше обвързвана по никакъв метод “, добави той. „ Говорих с Алисия и тя беше ужасена да научи какво значи думата и незабавно я смъкна. Алисия постоянно е била герой за всички човешки права. Имах седалка на първия ред повече от десетилетие, до момента в който виждах позитивното й въздействие в света. Нейната филантропична работа отразява нейната съпричастност и нейното сърце. “

Кийс по-рано загатна, че има интерес към парапланеризма в изявление през 2021 година за известното радио шоу „ The Breakfast Club “.

CNN се свърза с представители на Кийс за спомагателен коментар.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР